Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

3 fordele med Managed Print Services, når du vælger Brother

19. januar 2021

brother_blog_post_mps

Ved du hvad en MPS-løsning er? Det er i hvert fald en løsning, som henvender sig til både små og store virksomheder. Med en MPS-løsning kan din virksomhed nemlig spare tid, få overblik og undgå uforudsete udgifter. Det at installere, vedligeholde og opdatere printere kan være en kompleks opgave for mange virksomheder, da der ofte kun er få personer, der har den tilstrækkelige tekniske viden. Brothers MPS-løsning gør det lettere for virksomheder, da løsningen forenkler printerhåndteringen og styrer udgifterne.

Ønsker du dig en MPS-løsning? se mere her

Lad os kigge på de tre fordele, som du måske ikke vidste, du kan få med en MPS-løsning fra Brother:

Fordel 1: 

Det er ikke alle virksomheder, som har en printerekspert, som styrer alle aspekter af virksomhedens udstyr. Derfor kan medarbejdere bruge ret meget tid på håndtering af print, hvor denne tid kunne bruges på andre vigtige opgaver. MPS-løsningen fjerner besværet med at håndtere jeres printerflåde. Med en MPS-løsning bliver forbrugsstoffer bestilt og leveret automatisk og din printer giver selv besked om eventuelle problemer. Derved bliver håndteringen af printerne automatiseret og frigiver tid for jeres IT-folk. 

mps_printere


Fordel 2: 

Med en MPS-løsning skal du ikke tænke på gebyrer eller skjulte udgifter. Du betaler for din printer og herefter betaler du kun for det, som din virksomhed printer. 

Så udover, at dine medarbejdere ikke længere behøver at holde øje med om printeren snart løber tør for toner, så skal der heller ikke holdes øje med om f.eks. tromlen snart skal skiftes - alle forbrugsstoffer (toner, tromle, wastetoner-beholder og bælteenhed) og levering er inkl. klik-prisen. Så eftersom det indgår i prisen, så kommer der ikke en ekstra regning for udskiftning af tromle. 

Vil du læse om flere fordele med en MPS-løsning?

Fordel 3: 

Brother tager miljøansvar seriøst, hvilket du også vil kunne se på en del af deres produkter, som har et svanemærke. Så hvis din virksomhed ønsker at gå efter at reducere jeres miljøaftryk, så kan en MPS-løsning hjælpe med at overvåge og styre mængden af papir, strøm og forbrugsstoffer, I bruger. 

Vil du vide mere om, hvad en MPS-løsning er og hvordan sådan en løsning kan spare din virksomhed tid og penge? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig. 

Charlotte Fredsgaard
Skrevet af Charlotte Fredsgaard

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Charlotte på telefon 27 60 65 61 eller mail: cf@codeex.dk.

Udvalgte