Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

it-kurser og uddannelse

Uanset i hvilken branche og jobfunktion du sidder i, kan du ikke undgå at støde på en eller anden form for it. Undersøgelser viser at en million voksne danskere er dårlige til at bruge en computer, og at mere end hver tredje mindre virksomhed kun bruger it til basale ting, som for eksempel regnskab. Men digitaliseringen skal op i gear hvis vi skal øge væksten.

Udviklingen inden for it betyder, at mange flere virksomheder kan nyde godt af de fordele som effektive it-værktøjer giver. Det kan dog være en jungle at finde rundt i det store udvalg af komplicerede it-værktøjer, men I kan med de rigtige løsninger som passer til jeres specifikke behov i virksomheden, optimere jeres effektivitet og produktivitet.

Kontakt Codeex og lad os gennemgå din virksomheds uddannelses behov. Er I flere der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning - det kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse.

Konsulentservice og vikarordninger

Codeex og vores samarbejdspartnere udvælger kandidater fra vores store emnebank, der indeholder et bredt udsnit af kvalificerede kandidater og vikarer.

Vi tilbyder fleksibel og effektiv vikarservice og hjælp til rekruttering inden for it, kontor og administration, lager og logistik, byg og anlæg samt salg og kommunikation.

Vikarservice er med streg under service. Vi tager os af alle de praktiske forhold i et rekrutteringsforløb ligeledes om du har brug for en eller flere vikarer. Under en rekruttering, er du naturligvis med til at afdække hvilken profil der er den rette til stillingen, afholde samtaler og endeligt udvælge den nye medarbejder.

Du vil typisk få anvist to til tre egnede kandidater til en nærmere præsentation.

Vi sikrer at den/de nye medarbejderes/vikarers faglige og personlige færdigheder passer lige akkurat til din virksomhed. Vores konsulenter assisterer og rådgiver dig og din virksomhed, så I får solid og professionel arbejdskraft hver gang.

Vi har et åbent, ærligt og direkte forhold til vores vikarer såvel som de virksomheder vi samarbejder med. Vi behandler alle ordentligt. Vi sætter en ære i at hjælpe virksomheden og medarbejderen med at finde det perfekte match- forhåbentlig ender det med et længere ”ægteskab”.

Lej en dygtig it-vikar der matcher dine behov! Vi finder altid den rigtige vikar til din it-afdeling.

Kontakt os eventuelt via mail for yderligere information > Kontakt Vikar/Konsulent

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt