Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

IT kurser og uddannelse

​Uanset i hvilken branche og jobfunktion du sidder, kan du ikke undgå at støde på en eller anden form for IT. Undersøgelser viser, at en million voksne danskere er dårlige til at bruge en computer, og at mere end hver tredje mindre virksomhed kun bruger IT til basale ting som for eksempel regnskab. Men digitaliseringen skal op i gear, hvis vi skal øge væksten.

Udviklingen inden for IT betyder, at mange flere virksomheder kan nyde godt af de fordele, som effektive IT-værktøjer giver. Det kan dog være en jungle at finde rundt i det store udvalg af komplicerede IT-værktøjer, men I kan med de rigtige løsninger, som passer til jeres specifikke behov i virksomheden optimere jeres effektivitet og produktivitet.

Kontakt Codeex og lad os gennemgå din virksomheds uddannelsesbehov. Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse.


Konsulentservice og vikarordninger

​Codeex og vores samarbejdspartnere udvælger kandidater fra vores store emnebank, der indeholder et bredt udsnit af kvalificerede kandidater og vikarer. 

Vi tilbyder fleksibel og effektiv vikarservice og hjælp til rekruttering inden for IT, kontor & administration, lager & logistik, byg & anlæg og salg & kommunikation.

Vikarservice er med streg under service. Vi tager os af alle de praktiske forhold i et rekrutteringsforløb, om du har brug for en eller flere vikarer. Under en rekruttering er du naturligvis med til at afdække, hvilken profil, der er den rette til stillingen, samt afholde samtaler og endeligt udvælge den nye medarbejder. 

Du vil typisk få anvist to til tre egnede kandidater til en nærmere præsentation.

Vi sikrer, at den/de nye medarbejderes/vikarers faglige og personlige færdigheder passer lige akkurat til din virksomhed. Vores konsulenter assisterer og rådgiver dig og din virksomhed, så I får solid og professionel arbejdskraft, hver gang.

Vi har et åbent, ærligt og direkte forhold til vores vikarer såvel som de virksomheder vi samarbejder med. Vi behandler alle ordentligt og sætter en ære i at hjælpe virksomheden og medarbejderen med at finde det perfekte match, der forhåbentlig ender med et længere ”ægteskab”.

Lej en dygtig IT-vikar, der matcher dine behov

Vi finder altid den rigtige vikar til din IT-afdeling.

Kontakt os eventuelt via mail for yderligere information > Kontakt Vikar/Konsulent

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt