Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ransomware

Forestil dig at miste alle de billeder, videoer, meddelelser og dokumenter, du har gemt på din computer. Hvor mange penge vil du være villig til at betale for at få det hele tilbage? Ransomware er malware, som inficerer din computer, låser den og forlanger betaling for at låse den op.

Forebyggelse er bedre end at lede efter en kur, og det gælder i sandhed for Ransomware. Her er vores TOP 5 tips til at holde dine enheder fri for ransomware:​

  • Sørg for, at du kører en anderkendt sikkerhedsløsning, som dækker alle dine enheder, også på Smartphones og Tablets.  
  • Benyt software, der også kan blokere helt nye zero-day-trusler. Det er vigtigt, fordi nye og smarte varianter af Ransomware bliver ved med at dukke op.
  • Hold softwaren på alle dine enheder opdateret for at forebygge udnyttelse af sårbarheder. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du holder alt opdateret, kan du overveje at anvende et værktøj, som identificerer gamle softwareversioner og foreslår opdateringer.
  • Vær ekstra forsigtig med vedhæftede filer til e-mail. Deaktiver gerne makroscripts fra Office-filer, du modtager via e-mail.
  • Tag regelmæssige sikkerhedskopier af dine data. Hvis du bliver ramt, kan du med gode sikkerhedskopier hurtigt komme tilbage i drift uden at betale.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt