Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​GAP Analysis / GAP Analyse

It-sikkerhed er efterhånden blevet ord, som er på alles læber. Dette helt ned i små virksomheder, til offentlige instanser samt mellemstore og enterprise virksomheder. Det har også medført et utal af effektive udbydere, som leverer forskellige typer løsninger i kategorien it-sikkerhed.

For it-afdelingen og ledelsen kan det i nogle tilfælde være svært at vurdere, hvordan ens sikkerheds setup ser ud, hvis man ser på det med en hackers øjne. Derfor har man i CSIS nu i flere år udført GAP Analyser af virksomheder og offentlige instansers sikkerheds setup.

CSIS udfører en sikkerhedsanalyse af virksomhedens IT installationer. Analysen baseres på 20 Critical Security Controls’, og analysen vil blive udført af CSIS ved en 2-dages workshop on-site.

Målet med analysen er at have en prioriteret liste over projekter, som efterfølgende bør gennemføres for at hæve sikkerhedsniveauet for virksomheden, og som kategoriseres indenfor kritikalitet, relevans og prioritering.

Udover at levere den nævnte liste vil CSIS estimere de enkelte projekter i forhold til nødvendig investering i medarbejder ressourcer, tid og økonomi – dette vil dog ligge i kategorier, og dermed vil der ikke blive peget på specifikke løsninger.

For mere information om en GAP Analyse bedes henvendelse ske til vores ansvarlige for Security Solutions:

Laurits von Tangen Sivertsen

22 57 56 70 eller las@codeex.dk

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt