Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sikkerhed - It sikkerhed på forretningsniveau

Understøtter it sikkerheden i din/jeres virksomhed - hvad er dine/jeres forretningsmål?

Når du/I samarbejder med os om it sikkerhed, er tilgangen strategisk. Vi starter altid med at afdække sikkerhedsniveauet i din/jeres setup – dette er både hvad nuværende løsninger angår men også opmærksomheden på eventuelle trusler fra brugerne. Når vi kender niveauet, involverer vi de samarbejdspartnere som kan assistere med at bidrage værdifuldt til jeres/dine setup som det ser ud nu.

Vi vil aldrig udtale os uden at være sikre på, at vores udtalelser er af høj faglighed og faktuel viden.

Derfor vil vi i nogle tilfælde involvere vores samarbejdspartnere, så I/du altid får kyndig rådgivning.

Certificerede i it sikkerhed​

Hos Codeex har vi allieret os med nogle af de dygtigste i branchen.

Vi har valgt at gå den strategiske vej med CSIS Security Group og dennes to datterselskaber - Defendas A/S og Heimdal Security A/S, fordi vi har indgående kendskab til løsningerne og ydelserne udbudt af førnævnte 3 instanser.

Vi er af den overbevisning, at vi i samarbejdet med førnævnte favner bredest, mest effektivt og med den største faglige kyndighed – dette er på løsningsniveau men bestemt også på et rådgivende plan.

Få en it sikkerhedsvurdering

I/du er som virksomhed altid velkomne til at ringe til os for at få en vurdering af jeres/dit setup samt at få vores input til om noget skal ændres/optimeres i form af tekniske løsningstiltag, om I har brug for fx adfærdstræning af brugere, hjælp til assistance ved hacker angreb m.m. eller bedst af alt om jeres/din måde at håndtere moderne trusler er helt optimal.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt