Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sikkerhed

IT-sikkerhed på forretningsniveau

Understøtter IT-sikkerheden i din virksomhed dine forretningsmål? Når du samarbejder med os om IT-sikkerhed, er tilgangen strategisk. Vi starter altid med at afdække sikkerheds niveauet i Jeres setup – dette både hvad nuværende løsninger angår, men også opmærksomheden på eventuelle trusler fra brugerne. Når vi kender niveauet, involverer vi de samarbejdspartnere, som kan assistere med at bidrage værdifuldt til Jeres setup som det ser ud nu.

Vi vil aldrig udtale os, uden at være sikre på at vores udtalelser er af høj faglighed og faktuel viden.

Derfor vil vi i nogle tilfælde involvere vores samarbejdspartnere, så I altid får kyndig rådgivning.

Certificerede i IT-sikkerhed

Hos Codeex har vi allieret os med nogle af de dygtigste i branchen.

Vi har valgt at gå den strategiske vej med CSIS Security Group og dets to datterselskaber Defendas A/S og Heimdal Security A/S, hvor vi har høj partnerstatus grundet vores indgående kendskab til løsningerne og ydelserne udbudt af førnævnte 3 instanser.

Dette da vi er af den overbevisning, at vi i samarbejde med førnævnte favner bredest, mest effektivt og mest størst faglig kyndighed – dette på løsningsniveau, men bestemt også på et rådgivende plan.

Få en IT sikkerhedsvurdering

I er som virksomhed altid velkomne til at ringe til os for at få en vurdering af Jeres setup, samt vores input til om noget skal ændres/optimeres, i form af tekniske løsningstiltag, om I har brug for fx. adfærdstræning af brugere, hjælp til assistance ved hacker angreb m.m, eller bedst af alt, om Jeres måde at håndtere moderne trusler er helt optimal.

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt