Hvem ringer i til, når uheldet er ude?

Vi hjælper med en klar proces for, hvad i gør samt hvem i kontakter, når i er blevet ramt af en infektion i jeres netværk.

Få hjælp fra en ekspert

 

Vores services

Udover at være kyndig sparringspartner hvad sikkerhedsprodukter angår, så forstår vi også vigtigheden af det menneskelige aspekt i en virksomheds niveau af sikkerhed.

Awareness
 

Awareness programmer

Vi hjælper jer med at dygtiggøre jeres brugeres internetadfærd i forskellige steps. Dette gøres i første step ved at teste jeres brugere med forskellige typer phishing angreb – efterfølgende kan data benyttes til at dygtiggøre brugerne yderligere – både ved hjælp af ny phishing kampagne og/eller oplæg med udgangspunkt i jeres data.

Penetrationstest
 

Penetrationstest

Med en penetrationstest kan vi belyse sårbarhederne i jeres setup set fra en hackers øjne. Dette gøres ved, i fællesskab med jer, at scope opgavens omfang med udgangspunkt i jeres forventninger.

Penetrationstest
Risikovurdering
 

Risikovurdering

Få en 360 graders analyse af jeres sikkerhedsniveau, hvor vi viser jer et realtids billede af jeres sikkerhedsniveau.Vi udformer en omfattende rapport, som også giver jer anbefalede indsatsområder. Det endelige resultat vil være forbeholdt jer og vores samarbejdspartners konsulent – dermed involveres ingen interessenter med salg for øje uden jeres accept.

Opsætning af DMARC, DKIM og SPF
 

Opsætning af DMARC, DKIM og SPF

Vi hjælper med at sikre, at i er godt beskyttede mod udnyttelse af jeres domæne. Mange virksomheder har ikke en korrekt opsætning af DMARC, DKIM og SPF. Ved at have fejl i disse er man stærkt eksponeret for, at hackere kan udsætte jeres virksomhed for CEO/CFO fraud, eller snyde jeres samarbejdspartnere ved at ”spoofe” jeres domæne.

Opsætning af DMARC, DKIM og SPF
Beredskabsplan
 

Beredskabsplan

Hvem ringer i til, når tingene brænder? Vi hjælper med en klar proces for, hvad i gør samt hvem i kontakter, når i er blevet ramt af en infektion i jeres netværk. På den måde sikrer i,  at der bliver reageret med de bedste kompetencer og ryddet op, samt at datatilsynet bliver orienteret om databruddet inden de påkrævede 72 timer.

 

Vil du vide mere?

Charlotte
 

 

Kontakt Charlotte

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager
Mobil: 27 60 65 61
E-mail: cf@codeex.dk 

 

Book et møde

Charlotte