Er din risikoprofil
up-to-date?

Vi dybt engagerede i, at vi har de bedste forudsætninger for at bidrage til styrken i forsvaret mod hackere, på dit netværk.

Få hjælp fra en ekspert

 

Vores it-sikkerhedsløsninger

Vi hjælper vi med at navigere rundt i det store udbud af løsninger og producenter – vi ved nemlig hvor tidskrævende det kan være, i en dagligdag, med mange andre og mere drifts relevante opgaver.

Patch Management
 

Patch Management

Vi kan sikre at jeres patching automatiseres således, at sikkerheden højnes og at i altid er Compliant. Der skal ikke længere laves opdateringer manuelt, der forstyrrer brugernes arbejde.

Kontakt os

E-mail sikkerhed
 

E-mail sikkerhed

Vi rådgiver om e-mail sikkerhed ud fra de tekniske og juridiske behov samt økonomiske midler, som kan allokeres til e-mail kategorien.

Kontakt os

E-mail sikkerhed
Intrusion Detection
 

IDS/IPS

Med Intrusion Detection & Prevention hjælper vi jer med, at visualisere overblikket over jeres kommunikations og dataflow i netværket på tværs af enheder, og giver det kunstig intelligens, som kan afgøre anomalier.

Kontakt os

Endpoint-protection
 

Endpoint Protection

Vi hjælper med at navigere udenom faldgruberne og beskytter dine endpoints, samt sikrer at jeres investering passer til den værdi i ønsker og har behov for.

Kontakt os

Endpoint-protection
 

Vil du vide mere om it-sikkerhed?

Laurits

 

 

Kontakt Laurits

Laurits har ekpertise indenfor it-sikkerhedsløsninger, og kan hjælpe med afdækning af behov, analyse og hvad man skal gøre, hvis man bliver ramt af et hackerangreb.

Laurits Sivertsen
Sales Director
Mobil: 22 57 56 70
E-mail: las@codeex.dk

Laurits