Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt osIt-sikkerhed skal tages alvorligt

Vi har en naturlig interesse i at vores kunders it-sikkerhed samt forretningsgange ikke forstyrres af hackerangreb.

Få hjælp fra en ekspert

 

Få hjælp til hele processen

I Codeex anerkender vi forskellene på virksomheder, og derfor de store forskelle i prioriterede indsatsområder under kategorien it-sikkerhed og compliance. Da it-sikkerhed kan være en meget bred og kompleks størrelse, arbejder vi typisk rådgivende ud fra nedenstående 4 kategorier – de samme 4 kategorier, som vi anbefaler vores kunder at tage udgangspunkt i.

Identify

Med identificering hjælper vi med at afdække jeres risikoprofil, og belyse hvilke sikkerhedsmæssige faldgrupper, der måtte være gældende for jeres virksomhed.

Protect

Vi vejleder jer sikkert og kyndigt gennem labyrinten af løsninger. Dette gør vi for at sikre, at i investerer i en præventiv løsning, der matcher jeres krav.

Detect

Typisk har man flere sikkerhedslag. Derfor er det vigtigt at sikre sig en plan for håndtering og analyse af de mange alarmer.

Respond

Hvad gør i, når i bliver lagt ned af et hackerangreb? De færreste har en klar beredskabsplan, når det værst tænkelige sker – det kan vi hjælpe jer med!

 

Kom og bliv kunde hos os

Vi hjælper dig gerne i gang - men har du travlt, kan du nemt oprette dig som kunde allerede nu, og foretage køb i vores webshop umiddelbart efter. Du vælger selv.

Bliv kunde i dag eller Lad os hjælpe dig i gang

 

Vil du vide mere om it-sikkerhed?

Charlotte
 

 

Kontakt Charlotte

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager
Mobil: 27 60 65 61
E-mail: cf@codeex.dk 

 

Book et møde

Charlotte
 

Andre kunder der har valgt Codeex

Vil du høre mere om hvorfor andre kunder har valgt os til deres foretrukkende it-leverandør, så sætter vi dig gerne i forbindelse med dem.