Webshop

Vores it-løsninger og services

 

Sådan gør vi det sammen

Vi tager udgangspunkt i din situation og dine behov, og ikke vores egne produkter. For os handler det om at få indsigt i og forstå de forskellige udfordringer din forretning og organisation står overfor nu og i fremtiden.

Outsourcing, drift og
it-konsulenter

Hosting

It-sikkerhed

It-infrastruktur & Software

Stregkodeløsninger

Globale leverancer

It-genbrug & datasletning

oursourcing-drift-it-konsulenter
 

Oursourcing, drift og it-konsulenter

Når du outsourcer it-driften til Codeex sænker du ikke kun omkostninger og interne frustrationer - du bibeholder kontrollen og frigør vigtige ressourcer, som du kan bruge på at udvikle din forretning.

Lad os hjælpe dig i gang

hosting1
 

Hosting

Vi hjælper virksomheder med, at frigive ressourcer i din virksomheden, så de kan bruges der hvor det giver mening for din forretning, uden at du skal gå på kompromis med sikkerhed og stabilitet.

Lad os hjælpe dig igang

hosting1
it-sikkerhed
 

It-sikkerhed

Vi har en naturlig interesse i at vores kunders it-sikkerhed samt forretningsgange ikke forstyrres af hackerangreb. Vi hjælper med at afdække jeres risikoprofil, og belyse hvilke sikkerhedsmæssige faldgrupper, der måtte være gældende

Lad os hjælpe dig igang

hardware-software
 

Infrastruktur & Software

Det kræver dyb indsigt i de digitale teknologier for at sikre korrekt sammensætning af it-infrastrukturen. Hos Codeex er vi dedikerede og følger konstant udviklingen, så vi hele tiden er på forkant med, at levere de nyeste hardware og software løsninger.

Lad os hjælpe dig igang

hardware-software
stregkodeløsninger
 

Stregkodeløsninger

Med moderne teknologier kan du maksimere dine medarbejderes effektivitet og virksomhedens rentabilitet. Vores eksperter kan hjælpe dig med at skræddersy en løsning der hjælper dig videre med dine operationelle udfordringer, så du lettere når dine forretningsmål.

Lad os hjælpe dig igang

Globale leverancer
 

Globale leverancer

Vi hjælper globale kunder med at implementere it-leverancer, der resulterer i et ensartet og brugervenligt it-setup. Vi leverer
til hvor som helst i verden.

Lad os hjælpe dig igang

Globale leverancer
Reverse Logistics
 

It-genbrug og datasletning

It-genbrug er i Codeex et udtryk for opkøb eller tilbagekøb og genbrug af udfaset it-udstyr, samt rest og overskudslager af nyt udstyr.

Lad os hjælpe dig igang

 

Andre kunder der har valgt Codeex

Vil du høre mere om hvorfor andre kunder har valgt os til deres foretrukkende it-leverandør, så sætter vi dig gerne i forbindelse til dem.