Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Effektiv og troværdig Datasletning

​Codeex tilbyder software til sletning af PC’er, servere, LUN, virtuelle diske, smartphones, flash-enheder samt individuelle filer og mapper. Vi anvender Blancco Management Consol til datasletning, hvilket giver mulighed for komplet datasletning efter højeste sikkerhedskrav. Derfor er I/du hermed sikret en unik løsning. 

Recycling & Tilskudsordninger

​Har du og din virksomhed også indset vigtigheden af recycling?

Cirkulær miljø

Hos Codeex satser vi på at efterleve tanken om en cirkulær økonomi. Den bedste måde vi kan mindske vores elektroniske miljøbelastning på at holde produkterne i brug så længe som muligt—her er tanken om en cirkulær økonomi.

Hvad er det? I den cirkulære økonomi har man forsøgt at tænke forbruget af elektronik i cirkler, så forbruget af de elektroniske-produkter forbliver i forbrug så længe som muligt. Fx med labtop´s, stationære computere og mobiler.

Det handler om at genbruge materialer, opdatere/reparere og designe nye produkter som yderligere er i så god kvalitet, at de er endnu mere formidable at genbruge. Tankegangen er økonomisk-rentabel for virksomheder at gøre. 

I samarbejde med Codeex er du med til tage ansvar for dit firmas miljøprofil ved at genanvende mest muligt, og destruere resten på forsvarlig og lovlig vis.

Læs mere her: Cirkulær økonomi

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt