Skab god ergonomi på kontoret

Fujitsu Clean Desk er et moderne og brugerdefineret digitalt kontor. Fujitsu leverer en løsning, som fremmer produktiviteten på arbejdspladsen, samt skaber større trivsel for brugeren ved, at skabe et ergonomisk miljø med større pladsfornemmelse.

 

Trivsel

Det er vigtigt at tilpasse arbejdspladsen for medarbejderne for at øge deres komfort og effektivitet.  

 

Miljøvenlig

Spar energi med smarte grønne
it-funktioner. 

Fleksibel

Mix og match de bedste komponenter, der passer til dine teamstørrelser og præferencer.

 

Optimer miljøet på din arbejdsplads

Medarbejderen er i dag den vigtigste ressource i en virksomhed og er afgørende for, om der kommer succes i virksomheden. Derfor skal medarbejderens behov opfyldes for at opretholde motivationen og produktiviteten på et høj niveau, så medarbejderen kan arbejde effektivt.

 

Den rette løsning for dig

 

Få mere frihed når du arbejder

Fujitsu Clean Desk 2.0 er en fleksibel, digital arbejdsstation. Din computer kan nemt tilsluttes arbejdsstationen med kun ét kabel. Ved at kombinere Fujitsu's bedste produkter og samarbejde med flere partnere, bidrager Clean Desk konceptet til den gode arbejdsplads. På grund af det rummelige og ergonomiske arbejdsmiljø er det især nyttigt for dem, der arbejder hele dagen på computeren.

 

Fremtidige løsninger til arbejdspladsen

Fujitsu's fremtidige løsninger til arbejdspladsen er den strategiske respons på en række tendenser, som påvirker den sociale, økonomiske og teknologiske udvikling, der påvirker den måde folk arbejder på. Mobilitet, konnektivitet, sikkerhed og digitalisering er en central del af det Fujitsu gør - og disse fremtidige løsninger til arbejdspladsen har til formål, at styrke medarbejderne og give dem mulighed for at være endnu mere effektive.

Se alle Fujitsu Clean Desk produkter

 

Vil du vide mere om Fujitsu Clean Desk løsninger?

Kontakt Mads
 

Kontakt Mads

Mads har erfaring indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Mads Kruse Sørensen
Inside Sales Representative
Mobil: 41 66 80 00
E-mail: mks@codeex.dk 

 

Book et møde med mads

Kontakt Mads