Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Hvor simpel skal din kommende infrastruktur være?

a4-magazine-mockup-cover-opening
 

Hent vores eBook

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du kan simplificere din virksomheds infrastruktur, samtidig med det ikke koster det hvide ud af øjnene.

Download din ebook her

 

Hybrid IT er det nye "normale"

Mange virksomheder er ivrige efter at finde nye og bedre måder, hvorpå deres it-infrastruktur kan følge med efterspørgslen om nye applikationer. At prøve og styre alle de separate clouds, fra private til offentlige, er en udfordring for de fleste. Fujitsu kan levere en cloudplatform til virksomheder, der spænder over flere clouds: Nutanix Enterprise Cloud på Fujitsu PRIMERGY.

 
Fordel 1

Betal efter, hvordan din arkitektur vokser. Det giver dig mulighed for at starte i det små og blot tilføje mere, når du har brug for det.

 

Fordel 2

Ingen siloer på grund af enkel standardbaseret infrastruktur med tæt integrering af computere, storage og virtualisering.

Fordel 3

Hurtig og nem klargøring på grund af All-inclusive koncept med computere, storage og services.

nutanix_landingside_630x383Komponenterne i Nutanix Enterprise Cloud med PRIMERGY


Disse systemer er indbygget i Nutanix Acropolis Cloud OS: Nutanix Prism Management og Calm Orchestration software.
Kombineret med Fujitsu PRIMERGY hardware, former dette en hyperkonvergeret infrastruktur - til private, public og edge clouds. 

 

 

Hvad er Nutanix Enterprise Cloud på Fujitsu PRIMERGY?


Nutanix Enterprise Cloud er en multi-cloud og multi-hypervisor infrastruktur med høj ydelse, energieffektiv på Fujitsu PRIMERGY standard x86-servere, som er kombineret med softwaredefineret computerkraft, virtualisering og storage-teknologi med indbyggede datatjenester til applikationsorkestrering, databeskyttelse, pladseffektivitet og sikkerhed. 

nutanix_landingside_630x383_2
 

Simplificer dit datacenter

Det er tid til at din infrastruktur, applikationer og clouds arbejder sammen på én platform. Find ud af, hvordan du kan gøre det med Nutanix Enterprise cloud på Fujitsu PRIMERGY.

Fujitsu_Nutanix_Rasmus_ny

 

 

Tag det rette valg for din virksomhed

Codeex kan i samarbejde med Nutanix og Fujitsu rådgive om, hvordan Nutanix Enterprise Cloud på Fujitsu PRIMERGY kan hjælpe din virksomhed. Book et møde og lad os snakke om, hvordan jeres it-infrastruktur kan simplificeres med en multi-cloud løsning.

 

Book et møde

 

Fordelene med Nutanix Enterprise Cloud på Fujitsu PRIMERGY

Nutanix Enterprise Cloud på PRIMERGY er fuldt testet og bliver leveret på en højtydende og energieffektiv serverplatform med førende multi-hypervisor cluster miljøer. Fujitsu Primergy server er understøttet af Intel® Xeon-processor, som giver en fremragende virtuel ydeevne. Serveren leverer den mest økonomiske energibesparelse og nedsætter varmeudvikling og vedligehold til et minimum. Fujitsu bidrager med intelligente og innovative systemløsninger, som yder solid driftsikkerhed og som giver serveren en automatiseret og fleksibel drift.

 

 

Flyt til en mere fleksibel it-løsning

I takt med, at virksomheder flytter over til digitale forretningsprocesser, der spænder over flere forskellige clouds, bliver datacentre udfordret, og vil have svært ved at levere en responsiv it-infrastruktur, som tilfredsstiller den stigende efterspørgsel. Nutanix Enterprise Cloud på PRIMERGY leverer fleksibilitet, pålidelighed, høj hastighed og vil forbedres på tværs af flere clouds, hvilket er nødvendigt, hvis der skal implementeres en mere fleksibel it, der er tilpasset fremtidige forretningsbehov.

 

Vil du have hjælp til at simplificere dit datacenter?

Mike_fritlagt_nyt
 

Kontakt Mike

Mike sidder hver dag og hjælper virksomheder med forskellige it-løsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Mike Gosvig
Business Development Manager
Mobil: 60 66 86 20
E-mail: mig@codeex.dk

 

Book et møde med Mike

Mike_fritlagt_nyt