Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24/7 Support

Er behovet for it support i din virksomhed varierende fra dag til dag? over længere tid? Outsourcer du din virksomheds it support til vores Service Desk, får du en skalerbar løsning, hvor du altid kan skrue op og ned for niveauet. Som en del af aftalen udvikler vi løbende udviklings- og forbedringsforløb. Det sikrer at din løsning altid matcher din virksomheds supportbehov.

Dedikerede it supportere der altid svarer

Har it supporteren i din virksomhed også andre opgaver på to-do-listen? Hos os får du og dine medarbejdere adgang til et dedikeret support-team, der er til stede (24/7) for at løse dine it problemer. Vi tager altid telefonen første gang, og du får hjælp af it supportere, der løser lige præcis den type it udfordring, du sidder med. Det sikrer dig en effektiv problemløsning.

Service Desk her og nu – 24 timer i døgnet

Sker det ofte at dine medarbejdere ikke kan arbejde på grund af it problemer? Måske har it supporteren for travlt til at løse problemerne? Måske er der ingen supportere på arbejde? Overlader du it supporten til vores Service Desk, løser vi jeres it problemer med det samme – også selv om klokken er 23.00 og din indkøbschef er på et hotel i Singapore. Vores forretningsmodel er Service Desk 24/7.

Derfor - hver eneste dag hele året rundt.

Minimer din virksomheds it problemer

Har du overblik over, hvad dine medarbejderes daglige it problemer koster din forretning? Når du indgår en Service Desk aftale med os, registrerer og kategoriserer vi alle din virksomheds it problemer. På den baggrund udarbejder vi hver måned en rapport, som nøjagtigt fortæller dig hvor der er problemer. Den viden kan vi sammen bruge til at optimere din it infrastruktur med.

Følg dine sager hver dag

Er du bekymret for at miste overblikket når du outsourcer din it support? Hos os får du og dine ansvarlige login til vores kundeportal. Her kan du følge vores handlinger, se live data, tjekke dine åbne og lukkede sager, finde kontaktinformationer og ligeledes hente måneds- og kvartalsstatistikker. Det giver dig altid mulighed for at følge med i alle din virksomheds it udfordringer.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt