Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

24/7 Support

Er behovet for IT-support i din virksomhed varierende fra dag til dag? over længere tid? Outsourcer du din virksomheds IT-support til vores Service Desk, får du en skalerbar løsning, hvor du altid kan skrue op og ned for niveauet. Som en del af aftalen udvikler vi løbende udviklings- og forbedringsforløb. Det sikrer at din løsning altid matcher din virksomheds support-behov.

Dedikerede IT-supportere der altid svarer

Har IT-supporteren i din virksomhed også andre opgaver på to-do-listen? Hos os får du og dine medarbejdere adgang til et dedikeret support-team, der er til stede (24/7) for at løse dine IT-problemer. Vi tager altid telefonen første gang, og du får hjælp af IT-supportere, der løser lige præcis den type IT-udfordring, du sidder med. Det sikrer dig en effektiv problemløsning.

Service-Desk her og nu – 24 timer i døgnet

Sker det ofte at dine medarbejdere ikke kan arbejde på grund af IT-problemer? Måske har IT-supporten for travlt til at løse problemerne? Måske er der ingen supportere på arbejde? Overlader du IT-supporten til vores Service Desk, løser vi jeres IT-problemer med det samme – også selv om klokken er 23.00, og din indkøbschef er på et hotel i Singapore. Vores forretningsmodel er Service Desk 24/7.

Derfor - hver eneste dag hele året rundt.

Minimer din virksomheds IT-problemer

Har du overblik over, hvad dine medarbejderes daglige IT-problemer koster din forretning? Når du indgår en Service Desk-aftale med os, registrerer og kategoriserer vi alle din virksomheds IT-problemer. På den baggrund udarbejder vi hver måned en rapport, som nøjagtigt fortæller dig, hvor der er problemer. Den viden kan vi sammen bruge til at optimere din IT-infrastruktur med.

Følg dine sager hver dag

Er du bekymret for at miste overblikket når du outsourcer din IT-support? Hos os får du og dine IT-ansvarlige login til vores kundeportal. Her kan du følge vores handlinger, se live data, tjekke dine åbne og lukkede sager, finde kontaktinformationer og hente måneds- og kvartalsstatistikker. Det giver dig altid mulighed for at følge med i alle din virksomheds IT-udfordringer.

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt