Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

It løsninger fra Codeex

​Professionel it er en vigtig sikkerhedsline indenfor al erhverv. Sker det en dag at virksomhedens it system går ned, kan det nemt blive en stopklods for den daglige drift, og kontinuerlige it problemer kan i sidste ende give røde tal i omsætningen.

​Fælles for vores services er, at du frit kan vælge. Vi kan levere hos dig, fra os, i skyen eller en kombination. Det afgørende er hvad du ønsker - vi kan levere og afregne vores services efter fast aftale eller forbrug. 

Benytter du dig af it services fra Codeex, får du en kompetent og professionel behandling, der altid er i øjenhøjde med den enkelte bruger. Vi yder altid proaktiv og forebyggende it support, så både dit aktuelle problem løses og mulige fremtidige problemer undgås mest effektivt – således sparer du kostbar tid, og vi får glade og tilfredse kunder.

Ekstern it support hos Codeex er i sidste ende en økonomisk gevinst for dig. Med os som samarbejdspartner kan din virksomhed undgå kostbar nedetid og hurtigere fortsætte arbejdet hvis et problem opstår.

​Vi tilbyder adgang til vores eget unikke Codeex Tool , som vi gerne deler med dig, hvilket giver en·​fantastisk værdi og ligeledes en meget nem administration.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt