Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

IT løsninger fra Codeex

​Professionel IT er en vigtig sikkerhedsline indenfor al erhverv. Sker det en dag, at virksomhedens IT-system går ned, kan det nemt blive en stopklods for den daglige drift. Og kontinuerlige IT-problemer kan i sidste ende give røde tal i omsætningen.

​Fælles for vores services er, at du frit kan vælge. Vi kan levere hos dig, fra os, i skyen eller en kombination. Det afgørende er, hvad du ønsker.

​Vi kan levere og afregne vores services efter fast aftale eller forbrug. 

Benytter du dig af IT services fra Codeex, får du en kompetent og professionel behandling, der altid er i øjenhøjde med den enkelte bruger. Vi yder altid proaktiv og forebyggende IT support, så både dit aktuelle problem løses og mulige fremtidige problemer undgås mest effektivt – således sparer du kostbar tid, og vi får glade og tilfredse kunder.

Ekstern IT support hos Codeex er i sidste ende en økonomisk gevinst for dig. Med os som samarbejdspartner kan din virksomhed undgå kostbar nedetid og hurtigere fortsætte arbejdet, hvis et problem opstår.

​Vi tilbyder adgang til vores eget unikke Codeex Tool, som vi gerne deler med dig, og som giver en·​fantastisk værdi og meget nem administration.

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt