Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Software as a Service

Giver dig endnu mere frihed til at koncentrere dig om din virksomhed og dens udvikling.

Software som en service giver virksomhedens brugere mulighed for at oprette forbindelse til og bruge apps i skyen via internettet. Det mest velkendte eksempel er Microsoft Office 365, der bruges til f.eks. mail og kalender. Det kan også være et Salesforce eller helt tredje udbydere.

Fælles er, at du får nem adgang og meget simpel vedlighold, og hvilket giver dig mulighed for at koncentrere dig om forretningens projekter og udvikling. 

Du vil få en mere agil tilgang til forretningens behov. Det kan være, virksomheden har en bred vifte af cloud udbydere til forskellige appliaktioner, men gerne vil have en samarbejdspartner til at samle jeres IT, således at I har en sparringspartner med bred viden om jeres behov. 

Med SaaS kan din organisation hurtigt komme i gang med at bruge en app med minimale forskudsomkostninger.

Fordele ved SaaS

Få adgang til avancerede programmer. Du behøver ikke købe, installere, opdatere eller vedligeholde hardware, middleware eller software for at levere SaaS-apps til brugerne. Med SaaS bliver selv avancerede programmer til virksomheder, f.eks. ERP og CRM, til at betale for organisationer, der ellers ikke selv har ressourcer til at købe, udrulle og administrere den fornødne infrastruktur og software.

Betal kun for det, du bruger. Du sparer også penge, da SaaS-tjenesten automatisk kan skaleres op og ned i henhold til forbruget.

Brug gratis klientsoftware. Brugerne kan køre de fleste SaaS-apps direkte via deres webbrowser, uden at det er nødvendigt at downloade og installere software, selvom nogle apps kræver plugins. Det betyder, at du ikke behøver købe og installere specialsoftware til dine brugere.

Mobiliser hurtigt din arbejdsstyrke. SaaS gør det let at "mobilisere" din arbejdsstyrke, da brugerne kan få adgang til SaaS-apps og data via alle computere eller mobilenheder med internetforbindelse. Du behøver ikke bekymre dig om at udvikle apps, der kan køre på forskellige typer af computere og enheder, da tjenesteudbyderen allerede har gjort det. Desuden behøver du ikke tilføre særlige kompetencer i forhold til håndtering af de sikkerhedsproblemer, der er forbundet med databehandling på mobilenheder. Hvis du omhyggeligt har valgt en tjenesteudbyder, kan du stole på, at dine data er sikret, uanset hvilken type enhed de anvendes på.

Få adgang til appdata hvorsomhelst. Når data er lagret i cloud, kan brugerne få adgang til deres oplysninger fra alle computere eller mobilenheder med internetforbindelse. Når appdata lagres i cloud, mistes der ikke data, hvis der opstår fejl på en brugers computer eller enhed.

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt