Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Infrastruktur as a Service - Du kan hurtigt skalere op og ned efter behov og kun betale for det, du bruger.

Med IaaS undgår du udgiften og kompleksiteten, der er forbundet med at købe og administrere dine egne fysiske servere og anden datacenterinfrastruktur. Hver ressource tilbyder en separat tjenestekomponent, og du behøver kun at leje en specifik komponent i den tid, du har brug for. 

Cloudtjeneste-udbyderen administrerer infrastrukturen, mens du køber, installerer, konfigurerer og administrerer din egen software – operativ systemer, middleware og programmer.

Infrastructure som Service Production Support er designet til at yde den support, du har brug for. Vi arbejder sammen med dig for at maksimere udnyttelsen af ​​din service og sikre, at de rette ressourcer inden for VMware er involveret, når du har brug for dem. Vores globale supportcentre er bemandet døgnet rundt for at give dig adgang til branchens førende tekniske supportingeniører, der er eksperter inden for private og hybride skyer.

Fordelene ved IaaS

  • Eliminerer dine udgifter og reducerer løbende omkostninger. Med IaaS undgår du opstarts omkostningen til at oprette og administrere datacentre i dit lokale miljø. Det gør IaaS til en budgetvenlig mulighed for opstartsvirksomheder og virksomheder, der vil teste nye ideer.

  • ​Hurtig innovation og Go To Market. Så snart du har besluttet dig for at lancere et nyt produkt eller initiativ, kan den nødvendige infrastruktur være klar på få minutter eller timer, frem for dage eller uger eller endda måneder, som det nogen gange kan tage at foretage en opsætning internt.

  • Reager hurtigere på skiftende virksomhedsvilkår. Med IaaS kan du hurtigt skalere dine ressourcer op for at imødekomme stigninger i efterspørgslen efter dine programmer – f.eks. i ferier – og derefter skalere ressourcerne ned igen, når aktiviteten falder for at spare penge.

  • Fokuser på din kerneforretning. IaaS frigør dit team, så det kan fokusere på din virksomheds kerneforretning frem for it-infrastruktur.

  • Få bedre stabilitet, pålidelighed og understøttelse. Med IAAS behøver du ikke at vedligeholde eller opgradere software og hardware samt lokalisere fejl med udstyret. Med den rigtige aftale på plads sikrer tjenesteudbyderen, at din infrastruktur er pålidelig og overholder serviceaftaler.

  • Bedre sikkerhed. Med den rigtige serviceaftale kan en cloudtjenesteudbyder muligvis levere bedre sikkerhed for dine programmer og data end den sikkerhed, du kan opnå i det lokale miljø.

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt