Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Infrastruktur as a Service

Du kan hurtigt skalere op og ned efter behov, og kun betale for det som du bruger!

​Med IAAS undgår du udgiften og kompleksiteten der er forbundet med at købe og administrere dine egne fysiske servere samt anden datacenterinfrastruktur. 

Hver ressource tilbyder en separat tjenestekomponent, og du behøver kun at leje en specifik komponent i den tid der individuelt er brug for.

Codeex administrerer infrastrukturen, mens din virksomhed står for at købe og administrerer egen software og programmer.

Infrastruktur som Service Production Support er designet til at yde denne support og er designet individuelt til hvad din virksomhed har brug for.

Vores 24x7 supportcentre giver dig adgang til Level 3 supportere, der er eksperter inden for private og hybride Cloud løsninger. 

Fordelene ved IAAS

  • Eliminerer dine udgifter og reducerer løbende omkostninger
  • Du undgår opstartsomkostningerne til at oprette og administrere datacentre i dit lokale miljø. Det gør IAAS til en budgetvenlig mulighed for opstartsvirksomheder og virksomheder der vil teste nye ideer
  • ​Hurtig innovation og Go-To-Market. Så snart du har besluttet dig for at lancere et nyt produkt eller initiativ, kan den nødvendige infrastruktur være klar på få minutter eller timer frem for dage eller uger eller endda måneder, som det nogle gange kan tage at foretage en opsætning internt
  • Reager hurtigere på skiftende virksomheds vilkår. Med IAAS kan du hurtigt skalere dine ressourcer op for at imødekomme stigninger i efterspørgslen efter dine programmer – fx i ferier. Derefter kan ressourcerne skaleres ned igen, når aktiviteten falder for at spare penge

  • Du kan fokusere på din kerneforretning. IAAS frigør dit team, så det kan fokusere på din virksomheds kerneforretning frem for it infrastruktur.

  • Få bedre stabilitet, pålidelighed og understøttelse. Med IAAS behøver du ikke at vedligeholde eller opgradere software og hardware samt lokalisere fejl med udstyret. Med den rigtige aftale på plads sikrer tjenesteudbyderen, at din infrastruktur er pålidelig og overholder serviceaftaler

  • Få bedre sikkerhed. Med den rigtige serviceaftale kan en cloud tjenesteudbyder muligvis levere bedre sikkerhed for dine programmer og data, end den sikkerhed du kan opnå i det lokale miljø.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt