Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Backup

​Vi tilbyder en uvildig snak om backup og Disaster Recovery. Vi rådgiver gerne med backup i skyen - on premise eller en hybrid løsning.

Backup er kilden til hurtig og enkel genskabelse af elementer der er mistet eller skal rulles tilbage. Det kan være I rammes af ransomware og har behov for enkelt genskabelse. Faren ved fx ransomware er også at den kan have lagt sig i din backup. Derfor er det vigtigt, at man har planer og overblik over sin data hvis firmaet rammes. Det kræver ofte flere backups og meget gerne en Disaster Recovery plan.

Hvilket produkt skal du bruge for at sikre dine data, og hvor skal du lægge dine backups?

Vi benytter flere af de største producenter​ inden for backup og DR. Vi tilbyder løsninger der passer dit ønske og kan også tilbyde konsulenter, 24x7 varetagelse af dine jobs og data.

Yderligere har vi gode kompetencer inden for nyeste S3 Cloud baseret Storage i fx Azure, Google og Amazon.

Office 365 - har du kontrol over hvad firmaet har af data og hvor? Hvad kan du genskabe og har det en omkostning? Det er en del tvivl og forkerte forventninger. Har du brug for sparring samt sikring af dine mails Exchange Online, så det kører med rettidig omhu? Så hjælper vi gerne med et overblik.

​Backup og Disaster Recovery er nært beslægtet, og vi anbefaler at begge dele benyttes, da det er to meget forskellige måder at sikre sig på.

​​Læs mere om forskellen på vores side om Disaster Recovery >  ​Disaster Recovery

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt