Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Codeex Cloud, Datacenter & Backup Cloud – fremtidens digitale infrastruktur

Som de fleste ved er cloud et vidtrækkende begreb. Derfor tilbyder vi alle de specialistkompetencer der kan sikre, at kundens cloud rejse bliver succesfuld.

Hvis virksomheden vælger at placere hele eller dele af sin it infrastruktur i skyen, åbner der sig en helt ny verden af fordele og muligheder; mobile og mere effektive medarbejdere, nye teknologier, frie opdateringer, fri skalering, mindre vedligeholdelse og ingen uforudsete udgifter.

Vigtigst af alt skabes muligheden for virksomheden til at koncentrere sig om deres kernekompetencer mens Codeex sørger for den digitale infrastruktur. Det kan vi fordi vi samarbejder med førende teknologiproducenter, hvad enten det handler om storage eller servere eller netværk.

Datacenter løsninger:

  • Fra strømføring og køling til komplet datacenter
Fremtidssikker din virksomhed med en tidssvarende og skalerbar løsning, der kan udvides løbende. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og krav til et professionelt datacenter.

  • Fra fysisk indretning til drift
Vi leverer totalløsninger fra den fysiske indretning med energivenlig strømføring og køling, til det komplette datacenter der indfrier dine behov mange år frem.

Vi leder projektet for dig med dedikerede specialister inden for server- og storage løsninger, råder Codeex over nogen af de bedste kompetencer og arkitekter. Vi stiller vores erfaring og viden til rådighed, og tager det fulde ansvar for hele processen - rækkende fra foranalyse til design og implementering.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt