Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Codeex Cloud, Datacenter & Backup

Cloud – fremtidens digitale infrastruktur

​Som de fleste ved, er cloud et vidtrækkende begreb. Derfor tilbyder vi alle de specialistkompetencer, der kan sikre, at kundens cloud-rejse bliver succesfuld.

Hvis virksomheden vælger at placere hele eller dele af sin it-infrastruktur i skyen, åbner der sig en helt ny verden af fordele og muligheder; mobile og mere effektive medarbejdere, nye teknologier, frie opdateringer, fri skalering, mindre vedligeholdelse og ingen uforudsete udgifter. 

Vigtigst af alt, skabes muligheden for virksomheden til at koncentrere sig om deres kernekompetencer, mens Codeex sørger for den digitale infrastruktur.

Det kan vi, fordi vi samarbejder med førende teknologiproducenter, hvad enten det handler om storage, servere eller netværk.

​​Datacenter løsninger


Fra strømføring og køling til komplet datacenter

Fremtidssikr din virksomhed med en tidssvarende og skalerbar løsning, der kan udvides løbende. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og krav til et professionelt datacenter.

Fra fysisk indretning til drift

Vi leverer total-løsninger, fra den fysiske indretning med energivenlig strømføring og køling, til det komplette datacenter, der indfrier dine behov mange år frem.

Vi leder projektet for dig

Med dedikerede specialister inden for server- og storage løsninger, råder Codeex over nogen af de bedste kompetencer og arktitekter. Vi stiller vor erfaring og viden til rådighed, og tager det fulde ansvar for hele processen, rækkende fra foranalyse til design og implementering.

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt