Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​AV & Video-/konferenceløsninger

Codeex ønsker at være førende leverandør af løsninger inden for AV & Video-/Konferenceløsninger.

Vi samarbejder tæt med branchens dygtigste rådgivere, der med mere end 40 års erfaring, forstår at bygge bro mellem løsningsområderne. De tekniske ressourcer og personalet, er fordelt på både øst og vest kontoret.

Vores filosofi er at tilbyde innovative løsninger, der er baseret på de bedste produkter og teknologier, som markedet kan tilbyde. I vores kundetilpassede løsninger anvender vi alene kvalitetskomponenter fra et bredt udvalg af de markedsledende producenter.

Codeex er en kreativ og teknisk sparringspartner, der bidrager med alt fra design, installation af højteknologiske systemløsninger, til udvikling og drift af kritiske løsninger. 

Vores kompetencer indenfor hvert af vores forretningsområder er vores kunders sikkerhed for, at selv komplekse løsninger bliver enkle at anvende uden at gå på kompromis med hverken brugervenlighed, brugeroplevelse eller kvalitet.

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt