ATEX udstyr - 1999/92/EC

Direktivet 1999/92/EC - også kendt som anvendelses- eller brugerdirektivet, har til formål at sikre arbejdstagere, hvor der er risiko for at der kan opstå eksplosiv atmosfære i form af gas eller støv.

Hvis man ønsker en mobil enhed, såsom en håndterminal, PC'er, PDA eller en Laptop, skal denne enhed være ATEX godkendt til zone 1 & Zone 2.

Codeex har en bred vifte at ATEX-produkter som er godkendt til brug i eksplosive områder.

Brug for en mobil ATEX-terminal? Ring til Codeex, vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

ATEX håndterminaler

Skal du bruge en godkendt og robust EX certificeret håndterminal, kan Codeex hjælpe dig. Vi har ATEX -håndterminaler med GSM, WiFi, 3G samt et stort udvalg af tilbehør.

Kontakt Codeex på 76 71 00 00 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Bemærk vi ikke fører alle ATEX producenter i vores webshop, så kontakt os venligst på telefon 76 71 00 00.

kurv-1 Webshop

 

ATEX tablet Z710-EX

Denne Getac tablet Z710-EX er ikke bare en standard tablet . Det er én af meget få tablets, der kommer med en ATEX Zone 2/22 certificering hvilket betyder, at den kan benyttes i farlige og eksplosive omgivelser.

Foruden ATEX er den også IP65 og MIL-STD-810G certificeret. Tabletten er i stand til at fungere uden afbrydelser under selv de hårdeste betingelser, og virker bl.a. i driftstemperaturer fra -20° C til 50° C.

Codeex har flere forskellige modeller at efter jeres behov, så kontakt os hvis du har et projekt i et eksplosivt område.

 

ATEX laptop / ATEX PC

ATEX Getac V100-EX kan omdannes fra en ATEX-bærbar til en ATEX-tablet - nemt og hurtigt.

Enheden er udstyret med en innovativ berøringsskærm som er både IP65 og MIL-STD-810G-certificeret.

Den leveres i mange forskellige konfigurationer.

Dette er ikke et produkt vi har i vores webshop. Skal du bruge en robust laptop i et eksplosions-sikkert område, skal du kontakte Codeex - Vi sidder klar på telefon 76 71 00 00.

 

Vil du vide mere om ATEX godkendt udstyr?

Johnny

 

 

Kontakt Johnny

Johnny har bred ekspertise indenfor software til stregkodeløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Johnny Nørgaard
Partner
Mobil: 40 10 99 57
E-mail: jn@codeex.dk

Book et møde med Johnny

Johnny